previous arrow
next arrow
Slider

Sunt mulțumit!

“Sunt mulțumit de parteneriatul pe care avem
și de calitatea produselor comercializate de Melinda Instal!

Opal Szabolcs
Sc Opal Instal Srl

Sunt pe mâini bune la Melinda Instal!

Avantajele firmei Melinda Instal: Disponibilitatea, profesionalismul si operativitatea promptă a personalului; Gama largă și calitatea produselor; primirea documentației completă a produselor achiziționate.

Bobilca Marian
Proprietar,Bobcomprest SRL

Fără dureri de cap!

Firma Melinda Impex Instal este o companie serioasă, solidă din toate punctele de vedere, cu o gamă uriașă și diversificată de articole din domeniul comercializat de dânșii și de firma noastră, cu oameni bine pregatiți, profesioniști, flexibili și operativi.

Csaszar Levente
Administrator, Productie Teks SRL

Viziunea și misiunea noastră

Vom fi și în viitor un participant determinant al pieței specifice, deoarece ne bazăm pe încrederea reciprocă, precum și pe valoarea cunoștințelor și experiențelor dobândite. 
Suntem pasionați de munca noastră, de aceea misiunea noastră este să asigurăm confortul căminului tău prin soluțiile noastre inovative și ecologice.
Pentru noi sunt importante atât familia, căminul, colegul, partenerul de afaceri, mediul înconjurător cât și responsabilitatea socială.

Valorile noastre

Suntem cunoscuţi şi recunoscuţi ca fiind un partener valoros şi de încredere atât de clienţi, consumatori, furnizori cât și de comunitățile unde ne desfășurăm activitatea. Oferim clienților și partenerilor noștri pe lângă gama largă de produse de instalații și obiecte sanitare, pachete complete, asigurându-le suport tehnic și servicii utile, precum distribuție prin curse regulate, consultanță și servicii tehnice, proiectarea amenajării băii.

Clientul
Unul dintre valorile de bază a companiei noastre sunteți Voi: clientul. Împreună și pentru voi căutăm să identificăm și  să dezvoltăm soluții pentru nevoile voastre. 
Profesionalism
Sunt niște valori fără de care orice companie poate să piardă atât din credibilitate cât și din încredere, și acesta este profesionalismul.
Echipa
Mândrie: acesta este cuvântul magic care reușește să ne lege echipa noastră. Membrii echipei noastre poartă cu mândrie însemnele Melinda Instal, fiind conștienți că fără o atitudine profesionistă  și responsabilă nu numai clientul, ci întreaga comunitate ar avea de pierdut.