Vas hidrofor 24 litri AQUATECH

Cod produs: 11140117
Stoc disponibil
Cere ofertă de preț
Comanda minimă:1 buc

Scrie un review!

Garantie:
-
Cod articol producator:
11140117
Model:
11140117
Stoc:
Stoc disponibil
Rating mediu:
Descriere

Vasul hidrofor de 24 litri orizontal AQUATECH este un vas de hidrofor orizontal cu membrană din cauciuc sau numit și vas de expansiune, care face parte din gama de produse achiziționabile în magazinul online melindainstal.ro.

Este recomandat pentru alimentarea cu apă potabilă menajeră, pentru instalațiile de apă în care lichidul produs de pompă este stocat sub presiune. Cu o setare a presostatului, se poate extrage aproximativ o treime din volumul brut al rezervorului de 24 de litri, adică aproximativ 7-8 litri de lichid între pornirea și oprirea pompei.

Datorită membranei din cauciuc, lichidul depozitat în vasul de hidrofor AQUATECH nu intră în contact cu peretele rezervorului, care nu se corodează și nu intră în contact nici cu aerul sub presiune utilizat pentru amorsare, astfel încât volumul de aer trebuie înlocuit mai rar. Cu toate acestea, se recomandă să verificați presiunea prealabilă la fiecare șase luni, deoarece aerul dispare prin membrana de cauciuc, ceea ce înseamnă că presiunea scade constant.

Presiunea de preîncărcare corectă este, de obicei, de 0,9 ori mai mare decât valoarea presiunii de pornire a pompei. De exemplu, dacă pompa pornește la 2 bar, atunci valoarea presiunii de preîncărcare corectă este de 0,9 ori mai mare decât această valoare, adică 1,8 bar.

Vasul hidrofor de 24 litri orizontal AQUATECH este dotat cu o conexiune de 1".

Presiunea maximă de lucru este de 10 bar.

Vezi mai multVezi mai putin
Specificatii Tehnice
Volum: 24 l
Înălțime: 270.0 mm
Diametru: 460 mm
Masă: 4.200 kg
Review-uri ()
Adauga un review