Pompa submersibila 280W AQUATECH

Cod produs: 11530079
Stoc disponibil
Cere ofertă de preț
Comanda minimă:1 buc

Scrie un review!

Garantie:
-
Cod articol producator:
11530079
Model:
11530079
Stoc:
Stoc disponibil
Rating mediu:
Descriere

Pompa submersibilă pentru adâncimi mari, AQUATECH, 1080 l/h, 280 W este cel mai popular produs al nostru destinat pentru irigarea grădinilor.

Cu o singură investiție pentru ani de zile de pompare eficientă din punct de vedere al costurilor. Mecanismul robust din materiale de înaltă calitate asigură o durată de viață lungă și o eficiență ridicată și prin asta funcționare fiabilă cea ce minimizează timpul de întreținere.

Spații mici, rezultate mari de pompare

Designul subțire al pompei submersibile AQUATECH o face perfectă pentru aplicații și cu spațiu de instalare limitată. Pompele submersibile AQUATECH de mici dimensiuni sunt concepute pentru o gamă extinsă de aplicații de submersie, în diverse domenii. Pompele de apă AQUATECH dispun de un sistem de protecție a motorului, împreună cu un sistem de control automat. Membranele din cauciuc rezistente la uzură, de înaltă calitate, asigură durabilitatea și în medii dificile. Carcasa pompelor submersibile care este în contact cu apa este fabricată din aluminiu. Aceste pompe submersibile mici și ușoare sunt rezistente la coroziune și sunt concepute pentru manipularea apelor curate.

Pompa submersibilă AQUATECH, 1080 l/h, 280 W este o pompă de apă de înaltă calitate, în cazul căruia la dezvoltarea sa nu s-au economisit nici un efort și nici o cheltuială. Datorită materialelor utilizate și a abordării inovatoare, pompa AQUATECH, 1080 l/h, 280 W  este un model de top în clasa sa. Linia AQUATECH are o reputație îndelungată pe piața de irigații, iar această linie este utilizată în principal în mediile casnice - la irigarea grădinilor, dar și în agricultură, horticultură și industrie. Datorită capacității de pompare și presiunii bine combinate, pompa AQUATECH 280 W este potrivită pentru practic orice situație.

Furtunul care poate fi utilizat pentru această pompă are un diametru de 1/2". Adâncimea maximă de scufundare este de 5 metri. Înălțimea maximă de pompare este de 68 de metri, ceea ce echivalează cu o ieșire de 6,6 bari presiune.

Vezi mai multVezi mai putin
Specificatii Tehnice
Înălțime de pompare maximă: 68.0 m
Debit maxim: 1.02 m3/h
Dimensiune racord: 1/2" inch
Putere electrică maximă absorbit: 280 W
Diametru: 110 mm
Alimentare electrică: 230 V
Grad de protecție: IPX8
Temperatură maximă lichid: 40 °C
Review-uri ()
Adauga un review