Pompa submersibila ape uzate 400W AQUATECH

Cod produs: 11530077
Stoc disponibil
Cere ofertă de preț
Comanda minimă:1 buc

Scrie un review!

Garantie:
-
Cod articol producator:
11530077
Model:
11530077
Stoc:
Stoc disponibil
Rating mediu:
Descriere

Pompa submersibilă pentru apă uzată, AQUATECH, 7500 l/h, 400 W a fost proiectată și fabricată în conformitate cu cerințele actuale de siguranță. Va fi un instrument necesar pentru fiecare casă. Pompele de apă vă oferă capacitatea excelentă de a goli pivnițele, piscina sau iazurile din grădină. Perfectă pentru aplicații casnice și de utilitate publică de transfer de apă dintr-un loc în altul.

Pompa AQUATECH, 7500 l/h, 400 W este excelentă pentru golirea iazului de grădină, a rezervoarelor de apă, a piscinelor, a căzilor cu hidromasaj, a zonelor inundate, etc. Va fi un instrument esențial pentru fiecare casă.

Aplicare

Îndepărtați apa stagnantă din orice mediu, potrivită pentru utilizare în grădini, acoperișuri plate, piscine, fântâni, subsoluri inundate și drenaj în aplicații tipice de transfer de apă rezidențială sau comercială.

Pompa puternică de 400 W AQUATECH, cu ridicare maximă de 5 metri, capacitatea de pompare 7500 l pe oră, rezolvă orice lucrare de golire într-o singură clipă. Această pompă de apă submersibilă transmite cu ușurință solide de până la 1/2" în diametru. Este ideală pentru zone inundate, piscine, pivnițe sau iazuri de grădină.

Cu dimensiuni multiple de ieșire

Pompa este echipată cu racord cu filet de mai multe dimensiuni. Trei dimensiuni diferite pentru ieșire pentru a alege în funcție de debit.

Pornire / oprire automată

Din motive de siguranță atunci când nivelul apei este sub 139 cm, va deconecta automat alimentarea, când nivelul apei crește peste 139 cm, pompa submersibilă va porni din nou. Se oprește imediat când pompa nu reușește să pompeze apă pentru a preveni arderea bobinei.

Materiale de înaltă calitate

Materialul compozit termoplastic este foarte robust. Proiectat și fabricat în conformitate cu cerințele de siguranță validate. Corpul termoplastic rezistă la coroziune, deoarece nu există părți metalice expuse. Zgomot mai redus și eficiență energetică deosebită. Motorul fără ulei nu necesită întreținere.

Proiectare ingenioasă

Carcasa de bază mai înaltă asigură prevenirea colectării de resturi din puțul de colectare, protecția termică la suprasarcină asigură funcționarea pompei și la cea mai mare uzură.

Vezi mai multVezi mai putin
Specificatii Tehnice
Lungime cablu: 10 m
Mărime particule: 18. mm
Racord refulare: 25 mm
Înălțime de pompare maximă: 5.0 m
Debit maxim: 7.50 m3/h
Dimensiune racord: 1 1/2" inch
Putere electrică maximă absorbit: 400 W
Alimentare electrică: 230 V
Grad de protecție: IPX8
Temperatură maximă lichid: 35 °C
Review-uri ()
Adauga un review