Pompa submersibila inox ape uzate 550W AQUATECH

Cod produs: 11530075
Stoc disponibil
Cere ofertă de preț
Comanda minimă:1 buc

Scrie un review!

Garantie:
-
Cod articol producator:
11530075
Model:
11530075
Stoc:
Stoc disponibil
Rating mediu:
Descriere

Pompa submersibilă pentru apă uzată, inox, AQUATECH, 10 500 l/h, 550 W este utilizată pentru extragerea apei, pentru drenaj, precum și pentru pomparea și transferul apei din iazul din grădină sau din pivniță. Temperatura apei nu pote să depășească 35 ° C. Se utilizează pentru a extrage apă din cursuri de apă, cisterne, iazuri și multe altele. Ideal pentru drenajul pivnițelor sau pentru protecția împotriva inundațiilor.

Carcasa robustă este fabricată din oțel inoxidabil, durabil de înaltă calitate. Motorul cu dimensiuni generoase este conceput pentru o funcționare fiabilă și o distribuție eficientă a căldurii. Disiparea optimă a căldurii motorului chiar și atunci când funcționează în ape de mică adâncime – este unul dintre rezultatele proiectării profesionale. Însă putem continua și cu racordul universal destinată pentru conducta de refulare. Accesoriile de conectare furnizate permit o punere în funcțiune rapidă și ușoară. Instalare ușoară a conexiunii prin racordul de refulare de Ø 25 mm - 1 1/2" permite utilizare imediată.

Nu ne plac situațiile imprevizibile, dar uneori acestea apar în cele mai neașteptate momente. Pentru astfel de cazuri, există o singură modalitate de a fi pregătit și anume să aveți întotdeauna o soluție la îndemână. Noi vă oferim cheia la aceasta prin pompa din inox AQUATECH 10 500 l/h, 550 W care reprezintă soluția la astfel de probleme neașteptate.

Este ideal pentru golirea rezervoarelor sau a încăperilor inundate. Sau pentru secarea diferitelor zone până la niveluri foarte scăzute de apă, cu capacitate de aspirație până la 10 500 l/h. Potrivit pentru condiții extreme datorită tehnologiei speciale a rotorului. Protecția optimă împotriva coroziunii asigură o durată de viață lungă. Datorită construcției stabile și robuste, cu etanșare sigură și a utilizării de materiale necorozive, pompa submersibilă pentru apă uzată, inox, AQUATECH, 10 500 l/h, 550 W este potrivită pentru aproape orice cerință extremă.

Întrerupătorul cu plutitor de la pompa AQUATECH, 10 500 l/h, 550 W asigură pornirea și oprirea automată, iar conexiunea în unghi de 90 de grade și mânerul de dimensiuni confortabile, oferă toate condițiile necesare pentru o relocabilitate și funcționare fără probleme.

Date tehnice

  • Putere: 550 W.
  • Presiune maximă de lucru: 7 bar.
  • Înălțime maximă de pompare: 7 m.
  • Debit maxim: 10 500 l/h.
  • Mărime particule: 18 mm.
  • Racordul de refulare: Ø 25 mm - 1 1/2".
  • Greutate: 4,75 kg.
Vezi mai multVezi mai putin
Specificatii Tehnice
Lungime cablu: 10 m
Mărime particule: 18. mm
Racord refulare: 25 mm
Înălțime de pompare maximă: 7.0 m
Debit maxim: 10.50 m3/h
Dimensiune racord: 1 1/2" inch
Putere electrică maximă absorbit: 550 W
Alimentare electrică: 230 V
Grad de protecție: IPX8
Temperatură maximă lichid: 35 °C
Review-uri ()
Adauga un review