Pompa gradina inox 1300W AQUATECH

Cod produs: 11520073
Stoc disponibil
Cere ofertă de preț
Comanda minimă:1 buc

Scrie un review!

Garantie:
-
Cod articol producator:
11520073
Model:
11520073
Stoc:
Stoc disponibil
Rating mediu:
Descriere

Găsiți în pompa noastră din inox, 1300 W, AQUATECH alternativa potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Versatilitatea sa îl face să fie o alegere excelentă de produs cu un raport calitate-preț foarte bun. Fiind unul dintre cele mai populare și mai bine vândute produse ale noastre, îl putem recomanda cu încredere și siguranță pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.


Pompa de grădină din inox, 1300 W, AQUATECH este utilizată în grădini sau gospodării private – ca de exemplu alimentare cu apă pentru stropit, sau a locuinței: mașina de spălat, chiuveta, cădița de duș sau cada de baie.


Înainte de pornire se racordează conducta de aspirație și de refulare la pompă. Prin conducta de aspirație se aspiră apa din rezervor / fântâna înspre pompa. Racordul de aspirație este pe partea laterală a pompei. Îmbinarea conductei de aspirație trebuie să fie întotdeauna etanșă, altfel aspirația va fi defectuoasă sau chiar imposibilă.
Pentru etanșarea îmbinării conductei de aspirație se va utiliza banda PTFE la filetele din material plastic, respectiv cânepă sau banda PTFE la filetele din oțel sau cupru.
Conducta de aspirație se va echipa cu o supapă de reținere / sorb. Altfel după oprirea pompei presiunea din sistem se va descarcă prin conducta de aspirație, cea ce în cazul utilizării pompei pentru alimentare cu apă, ar rezulta porniri / opriri frecvente a pompei. Se recomandă montarea unei supape de reținere / sorb direct pe racordul de aspirație a pompei. Astfel conducta de aspirație nu va fi sub presiune. De asemenea se poate monta o supapă de reținere / sorb la capătul conductei de aspirație.


Pompele de grădină 1300 W, AQUATECH sunt cu autoamorsare, dar trebuie amorsate la prima punere în funcțiune. Carcasa pompei trebuie umplută cu apă prin racordul de umplere de pe corp. Înainte de umplere se deșurubează dopul filetat și se umple corpul cu apă când este evacuat aerul din corpul pompei. În timpul umplerii pot rămâne bule de aer în interiorul pompei. În astfel de cazuri se va agita ușor pompa în diferite direcții până la eliminarea acestor bule de aer și se va continua umplerea până la evacuarea completă a aerului din corpul pompei. După evacuarea aerului se înșurubează dopul în racordul de umplere. Dopul nu trebuie strâns în mod excesiv pentru a se evita deteriorarea filetelor. 


Durata de mers în gol - până la apariția apei la partea superioară a conductei de aspirație / racord de aspirație pompă, la pornire nu poate să depășească 7 minute. Pentru a prescurta acest timp se recomandă ca înainte de pornire să se umple în totalitate conducta de aspirație (inclusiv filtrul). Înălțimea maximă de aspirație - distanța pe direcție verticală de la nivelul luciului apei până la racordul de aspirație a pompei, pentru toate pompele este de 7 m. Porțiunea orizontală a conductei de aspirație trebuie să fie ușor înclinată dinspre sursa de apă către pompa, altfel se va aspira aer din conducta și pompa nu va putea funcționa normal.


Pompa de grădină AQUATECH se poate pune sub tensiune și se poate porni doar după realizarea tuturor îmbinărilor hidraulice ale conductelor și după umplerea completă cu apă. În timpul aspirației racordul de refulare trebuie să fie deschis, pentru a se evacua toată cantitatea de aer din întregul sistem. Dacă după timpul maxim de mers în gol specificat mai sus nu este asigurată presiune suficientă în sistem, pompa se va opri și se va înlătura defecțiunea.


Rezistență la uzură

Carcasa exterioară dublă și convecția bună a căldurii permit pompei să funcționeze continuu la niveluri scăzute sau chiar să funcționeze în gol pentru o perioadă scurtă de timp fără a deteriora motorul.


Întreținere ușoară

Economisiți timp și bani cu o întreținere ușoară la fața locului. Designul modular reduce costurile totale de service. Prin îndepărtarea capacului superior al pompei, puteți verifica cu ușurință cutia de joncțiune electrică. 


Respectarea mediului

Bineînțeles, cu un accent puternic pe protecția mediului, în carcasa pompei sunt utilizate materiale favorabile mediului.

Vezi mai multVezi mai putin
Specificatii Tehnice
Adâncime maximă de aspirație: 7 m
Înălțime de pompare maximă: 48.0 m
Debit maxim: 3.60 m3/h
Dimensiune racord: 1" inch
Putere electrică maximă absorbit: 1300 W
Grad de protecție: IPX4
Temperatură maximă lichid: 35 °C
Review-uri ()
Adauga un review