Home Page 2 – B2B Melinda
previous arrow
next arrow
Slider

Prietenie, corectitudine, profesionalism!

Cu partenerul nostru Melinda Instal lucrăm împreună din anul 2002. Am început de la zero pe piaţa românească, și datorită acestui parteneriat am reușit să obţinem o cotă importantă pe piaţă și o poziţie stabilă. Nu avem o relaţie oarecare cu Melinda Instal, ci colaborarea noastră este caracterizată prin prietenie, corectitudine, profesionalism, dinamism și o satisfacţie reciprocă. Melinda Instal este cel mai bun partener al nostru pe care l-am avut vreodată.

Luca ZANETTI
Export Sales, FEINROHREN SPA, Italia

Ambiție și simț comercial excelent!

Colaborarea dintre Melinda Impex și Gebo Kft. a început în 2001. De la începutul parteneriatului s-a evidenţiat faptul că, partenerul nostru își dezvoltă reţeaua de vânzări cu mare  ambiţie și cu un simţ comercial excelent.  Este o onoare pentru noi, că am reușit cu Melinda Impex să dezvoltăm un parteneriat profesional, de durată, pe care dorim să îl susţinem și în continuare.

Biró Gábor
Director Executiv, GEBO SEE kft, Ungaria

O companie stabilă și profesională!

Relaţia noastră excelentă de parteneriat în calitate de furnizor strategic, s-a bazat în cei 25 de ani ce au trecut pe încrederea reciprocă. Împărtășim succesul companiei Melinda-Impex Instal, dacă ei au succes, avem și noi, deoarece avem relaţii de durată cu o companie stabilă și profesională. Putem afirma, că relaţia noastră comercială este exemplară și lipsită de probleme.

Skala Srdjan
Director Executiv,Poliext Kft, Ungaria

Beneficiile voastre

Suntem cunoscuţi şi recunoscuţi ca fiind un partener valoros şi de încredere atât de clienţi, consumatori, furnizori cât și de comunitățile unde ne desfășurăm activitatea.

Promptitudine
Prin intermediul parcului auto propriu, care numără 94 autoutilitare cumulând 246 tone capacitate de transport, utilizate în cadrul celor 60 de rute diferite, reușim să acoperim întreaga țară prin livrările regulate săptămânale, astfel asigurăm deservirea comenzilor clienților contractuali.
Garanție
Trecutul nostru de un sfert de secol, în ceea ce privește experiența comercială și expertiza în domeniu, precum și certificarea sistemului nostru de asigurare a calității conform standardului ISO 9001:2015, garantează o cooperare excelentă cu toți partenerii.
SERVICE
Pentru asigurarea satisfacției clienților, pe lângă echipa noastră proprie de service avem contracte permanente cu aproape 50 de firme service, astfel încât punerea în funcțiune a echipamentelor și repararea produselor pe care le comercializăm să poată fi realizate în mod eficient.
Negociere
directă
Creăm oportunități multiple prin care colaborarea noastră să fie adaptată nevoilor tale.
Promoții săptămânale
Pentru noi este la fel de important succesul în afaceri a partenerilor noștri, motiv pentru care oferim săptămânal posibilitatea achiziționării avantajoase a mai multor produse din oferta noastră.
Prețuri personalizate
Prețul de achiziție personalizat poate fi cheia competitivității și astfel succesului afacerii tale, motiv pentru care garantăm acest avantaj partenerilor noștri contractuali.