Despre noi

Despre noi – B2B Melinda

Drumul spre un prezent mai bun

Istoria Melinda Instal

Cine suntem noi?

Melinda Impex Instal SRL înfiinţată la sfârşitul anului 2003, este un importator şi distribuitor naţional de materiale de instalaţii şi obiecte sanitare acţionând în toate localităţile importante din ţară, acoperind aproximativ 90% din teritoriul României.


> Citește întreaga istoria succesului nostru.

Melinda Instal

25 de ani de responsabilitate

Activitatea noastră în cifre

Rezultatele și dezvoltarea unei companii se poate cel mai bine traduce în cifre.

Vă prezentăm ale noastre.

 > Descoperă aici toate cifrele care ne reprezintă.

Responsabilitatea socială

Am ajutat și continuăm să ajutăm prin fundația numită după cofondatorul companiei noastre -Pál Zoltán- timp de 10 ani, iar apoi în următorii 5 ani am ajutat prin Asociația Támaszpont, până și în ziua de azi.

Fondatorii noștri au considerat întotdeauna o problemă personală în ajutarea oamenilor cu probleme și greutăți. Un exemplu excelent în acest sens este faptul că, în ultimii 15 ani, am cheltuit în medie peste 200.000 de lei, pentru a ajuta în fiecare an persoanele cu greutăți.

În acest timp, am sprijinit o mulțime de intervenții urgente pentru salvarea a multor vieți, am ajutat copiii orfani, victimele incendiilor și inundațiilor s-au îndreptat către noi cu încredere, am renovat biserici, am oferit și oferim ajutor angajaților și partenerilor noștri cu probleme.

Credem în puterea cunoașterii, motiv pentru care investim constant în tineri talentați. Prin programul nostru Pegasus, am contribuit la continuarea educației tinerilor talentați, pe care i-am primit cu drag acasă, cu un loc de muncă sigur după finalizarea studiilor.

Acest program nu este altceva decât încredere reciprocă și credință unul în celălalt, ceea ce a determinat astăzi tineri talentați să facă parte din echipa noastră, care au reușit să își continue studiile cu ajutorul acestei fundații.